Dikkie.com Achtergrond

Workshops

Lijkt het jou ook leuk om tijdens een workshop nieuwe dingen te leren? Wij bieden je de kans aan om o.a. te leren breakdancen, graffiti spuiten of te rappen.

Jong of oud, startend of gevorderd, wij hebben lessen voor iedereen!

Optredens

Wil je ons eens zien optreden, dat is natuurlijk mogelijk! Het hele jaar door zijn wij op verschillende locaties te bewonderen, met uiteraard verschillende dans stijlen.

Nieuwschierig? Bekijk dan de agenda voor meer info.

Socialmedia

Like ons op Facebook Volg ons op Twitter Bekijk ons op YouTube

Wil je meer van mij zien? Volg me op facebook!

Workshop “Beats maken op de smartphone of tablet” (Nieuw 2014)

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of tablet. In deze workshop maak je met de hele klas een super coole hit. Iedere deelnemer maakt op de smartphone of tablet een laag voor de track, zoals Drums, Bassline, Lead of Effecten. Deze worden vervolgens onder begeleiding van een echte producer , bekend van “ik bin su eil”) bij elkaar gevoegd tot een knaller van een hit. Van Hiphop tot House, van Dubstep tot Hardstyle, elke muzieksoort is mogelijk. Deze workshop laat zien dat je geen kennis van muziek theorie of computers nodig hebt om electronische muziek te maken.

Benodigdheden: WIFI, per deelnemer een tablet of smartphone EN koptelefoon.


Workshop “Airbrush” (Nieuw 2014)

Er zijn meerdere soorten workshops beschikbaar, variërend van airbrush graffiti stijl, groeps workshops, portretten, dieren etc. voor o.a. buurthuizen, scholen, feestjes en verenigingen.
Deze workshops kunnen van 1,5 tot 4 uur duren afhankelijk van de wensen. Tijdens deze workshop leer je de basis technieken van het airbrushen.


Airbrush / custom paint in opdracht (Nieuw 2014)

Airbrush / custom paint is vanaf nu ook in opdracht mogelijk, wilt u een portret, of mooie afbeelding laten vastleggen op bv. uw motor, auto, kinderkamer, babykamer, schutting, tuinhuis of gewoon op canvas, vrijwel alles is mogelijk. Zelfs een portret / custom paint op huishoudelijke artikelen zoals een mok, vaas, koelkast, broodrooster behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met mij op zodat we de mogelijkheden en kosten kunnen bespreken.


Markten, braderie, festival, buurtfeest (Nieuw 2014)

Het is ook mogelijk om mij te boeken voor evenementen zoals markten, braderieën, festivals, wijk/buurt feesten. Hier zal ik dan live komen spuiten op kleding (t-shirts, caps, petjes, schoenen etc.) en/of op canvas. Er wordt dan ter plekke iets gemaakt naar de wensen van de klant.

Festival airbrush

Laatste Tweetz

Calibris erkend CJP Acceptant